Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο, λέει παιδοψυχολόγος

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ταυτοποιεί την μητέρα της ως ένα απειλητικό άτομο, λέει παιδοψυχολόγος

Αυτό που φαίνεται από αυτές είναι μια «κραυγή» του παιδιού να δούμε τι συμβαίνει και ζητάει βοήθεια, λέει παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας για τις οποίες η 18η ανακρίτρια διέταξε πραγματογνωμοσύνη αναφέρθηκε η Παιδοψυχολόγος – Λογοθεραπεύτρια, Χριστίνα Μπογιατζή με την ίδια να διαψεύδει ότι έχει κληθεί για να κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

Αναφερόμενη στις ζωγραφιές του άτυχου κοριτσιού που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι αυτό που φαίνεται από αυτές είναι μια «κραυγή» του παιδιού να δούμε τι συμβαίνει και ζητάει βοήθεια.

Σχετικά με την ζωγραφιά στην οποία η Τζωρτζίνα έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή τόνισε ότι ένα παιδί δεν μαυρίζει το κεφάλι της μητέρας, «είναι ακραίο» όπως είπε και πρόσθεσε ότι το παιδί φαίνεται να ζητάει βοήθεια μέσα από τις ζωγραφιές του και ταυτοποιεί την μητέρα ως ένα άτομο απειλητικό.

«Δείχνει φόβο, που πλέον εξέρχομαι του πλαισίου της οικογένειας για να μείνω ασφαλής» είπε η κ. Μπογιατζή σχολιάζοντας την ζωγραφιά, λέγοντας πως πιθανόν έχει δει ή έχει νοιώσει ή έχει ακούσει κάτι για την Ίριδα και τον τρόπο που πέθανε.

Όπως είπε στις ζωγραφιές αποτυπώνεται ένα δυσοίωνο κλίμα, ενώ για την φράση της Τζωρτζίνας «η μαμά η σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό», η κ. Μπογιατζή σχολίασε ότι αυτή η φράση δείχνει μια ένταση. «Θα μπορούσε να είναι θύμα κακοποίησης ή να έχει δει άλλους να κακοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη εκ νέου στην ζωγραφιά της Τζωρτζίνας στην οποία έχει μαυρίσει το κεφάλι της μητέρας της η κ. Μπογιατζή είπε πως αυτό δείχνει ότι το παιδί είναι αποστασιοποιημένο από την μητέρα του.

«Κανένα παιδί δεν θεωρεί την μητέρα του άσχημη και εδώ βλέπουμε ένα μαύρο πρόσωπο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το μαύρο πρόσωπο σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό απειλεί κάτι θεμελιώδες για μένα».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024