Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρώμη: Συνάντηση εξορκιστών από όλο τον κόσμο διοργανώνει το Βατικανό

Ρώμη: Συνάντηση εξορκιστών από όλο τον κόσμο διοργανώνει το Βατικανό

Εξορκιστές από όλο τον κόσμο θα επιστρέψουν στη Ρώμη, από τις 16 έως τις 21 Μαΐου, υπό τη σημαία του «Vade retro Satana» - «Βγες έξω Σατανά».

Στη Ρώμη πρόκειται να διεξαχθεί σε λίγες ημέρες διεθνής συνάντηση… εξορκιστών! Η περίοδος που επελέγη φέτος – καθώς είναι η 16η ετήσια συνάντηση – είναι από τις 16 μέχρι τις 21 Μαΐου.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, την οργάνωση έχει αναλάβει το Καθολικό Ινστιτούτο της Αγίας Έδρας «Regina Apostolorum».

Εξορκιστές από όλο τον κόσμο θα επιστρέψουν στη Ρώμη, από τις 16 έως τις 21 Μαΐου, υπό τη σημαία του «Vade retro Satana» – «Βγες έξω Σατανά», εν ολίγοις.

«Το μάθημα, το πρώτο και μοναδικό στον κόσμο με πολύπλευρη και διεπιστημονική αντιμετώπιση του εξορκισμού» – εξηγούν οι διοργανωτές της συνάντησης – «προτείνει μια προσεκτική ακαδημαϊκή έρευνα, σχετικά με τη διακονία του εξορκισμού και την προσευχή της απελευθέρωσης από τον Σατανά».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των εξορκιστών, θα παρουσιαστεί μια επιστημονική έρευνα, που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Sacerdos, σε συνεργασία με το Gris και το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.

Εξορκιστές από διάφορα χριστιανικά δόγματα θα είναι παρόντες, ενώ θα υπάρχει επίσης ένας ειδικός στη δαιμονολογία από τον σουνιτικό μουσουλμανικό κόσμο.

«Ο διάβολος υπάρχει»

Παράλληλα, σε χωριστό άρθρο της, η εφημερίδα La Repubblica δημοσιεύει συνέντευξη με τον πατέρα Μπαμόντε, τον ιερέα που διευθύνει τα μαθήματα, τα οποία υποστηρίζονται από το Βατικανό.

«Ελευθερώνουμε όσους υποφέρουν εξαιτίας του Σατανά», ανέφερε ο ιερέας, τονίζοντας: «Ο διάβολος υπάρχει, γι’ αυτό διδάσκω τους ιερείς να γίνουν εξορκιστές».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024