
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για το μήνυμα Μητσοτάκη στους υπουργούς: «Γελοίες διαρροές – Δεν πείθουν ούτε τον Πίνατ»
Ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να αγχώνεται για την αποδοτικότητα των υπουργών, υποστηρίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα τους απαλλάξουν όλους μαζί από τα καθήκοντά τους».
«Οι γελοίες διαρροές του κ. Μητσοτάκη μήπως και πείσει πως δεν φταίει ο ίδιος, αλλά οι υπουργοί του για τις παταγώδεις αποτυχίες της κυβέρνησής του και τα απελπιστικά αδιέξοδα των πολιτών, δεν πείθουν ούτε τον συμπαθέστατο Πίνατ, που ενίοτε δαγκώνει και κανέναν», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αγχώνεται για την αποδοτικότητά τους», υποστηρίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «πολύ σύντομα οι πολίτες θα τους απαλλάξουν όλους μαζί από τα καθήκοντά τους».
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα
- Η Μοντερέι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ!
- Σμαΐλοβιτς στο «in»: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό – Διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα» (vid)
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα

