Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, περιόδευσε την Παρασκευή το πρωί στο εμπορικό κέντρο του Βόλου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.
Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε την πρόταση του Κινήματος για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο το πρωί, ώστε να δοθεί χειροπιαστή λύση στους υπέρογκους λογαριασμούς που πληρώνουν οι πολίτες και να προστατευθεί το οικογενειακό εισόδημα.
Στηλίτευσε μάλιστα την ατολμία της κυβέρνησης, καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ, να υιοθετήσουν την εν λόγω πρόταση, που υπάρχει στην εργαλειοθήκη παρεμβάσεων που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα κράτη-μέλη.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.
Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ:
«Και εδώ στο Βόλο φαίνεται ξεκάθαρα ότι η περιπέτεια της ενεργειακής κρίσης υπονομεύει τα πιο ευάλωτα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να πάρει την Ιβηρική εξαίρεση βάζοντας πλαφόν στη χονδρική τιμή. Κάτι που πέτυχαν ο κ. Σάντεθ και ο κ. Κόστα. Άρα, άμεσα πρέπει να ασκήσει μια άλλη πολιτική, που ήδη βρίσκεται στην εργαλειοθήκη των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Και αυτή είναι το πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας. Είναι ο μόνος τρόπος, η μόνη πολιτική απόφαση που θα σταματήσει τους υπέρογκους λογαριασμούς, που υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή και αυξάνουν τις κοινωνικές ανισότητες.
Πλαφόν στη λιανική τιμή αύριο το πρωί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όλα τα υπόλοιπα, όπως το να στείλουμε τους καταναλωτές να διεκδικήσουν δικαστικά το πάγωμα στη ρήτρα αναπροσαρμογής, είναι μακροπρόθεσμες περιπέτειες. Αύριο το πρωί πολιτική λύση, με πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!