Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πλατφόρμα που βοηθά τις επιχειρήσεις να βρίσκουν εύκολα συνεργάτες

Η πλατφόρμα που βοηθά τις επιχειρήσεις να βρίσκουν εύκολα συνεργάτες

Και έχει δημιουργήσει ένα “περιβάλλον” στο οποίο κάθε επιχείρηση, μπορεί να έρθει σε επαφή άμεσα και εύκολα με Έλληνες freelancers

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που καλείται να κάνει κάθε επιχειρηματίας, είναι να βρει τους ιδανικούς συνεργάτες για την ανάπτυξη της επιχείρησής του. Αυτή είναι μια διαδικασία που όχι μόνο μπορεί να κλέβει πολύ απ’ τον χρόνο του, αλλά να φανεί και δαπανηρή.

Μια πλατφόρμα όμως στη χώρα μας, έχει έρθει για να κάνει την παραπάνω διαδικασία πολύ πιο εύκολη για κάθε επιχείρηση. Δηλαδή, να επιτρέψει στους επαγγελματίες να βρουν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, συνεργάτες που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Η πλατφόρμα αυτή είναι το koalla που έχει δημιουργήσει ένα “περιβάλλον” στο οποίο κάθε επιχείρηση, μπορεί να έρθει σε επαφή άμεσα και εύκολα με Έλληνες freelancers, να μιλήσει μαζί τους, να δει κριτικές και να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες τους.

Οφέλη και για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Τα οφέλη όμως που παρέχει το koalla δεν αφορούν μόνο τις επιχειρήσεις. Φυσικά, στην πλατφόρμα μπορούν να κάνουν λογαριασμό δωρεάν και οι freelancers, ώστε να ξεκινήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ή να χτίσουν το portfolio τους. Με αυτό τον τρόπο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να έχουν ακόμη έναν τρόπο να βρίσκουν πελάτες.

Ακόμη κι αν κάποιος κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα ως freelancer, μπορεί να ξεκινήσει να χτίζει το portfolio του, να αναπτύσσει τις ικανότητές του και να έρθει σε επαφή με επιχειρήσεις

Πώς ακριβώς λειτουργεί η πλατφόρμα

Η χρήση του koalla είναι εξαιρετικά εύκολη και κάθε επιχείρηση και freelancer μπορεί να κάνει λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά. Αν έχετε επιχείρηση, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε την κατηγορία υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει και θα δείτε ποιοι freelancers παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αν απ’ την άλλη είστε freelancer, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, να προσθέσετε πληροφορίες για εσάς και να δημιουργήσετε σελίδες για τις υπηρεσίες σας με περιγραφές του τι προσφέρετε, εικόνες, δείγματα δουλειάς κλπ.

Τι υπηρεσίες υπάρχουν στην πλατφόρμα

Στο koalla μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα με ψηφιακές υπηρεσίες για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπηρεσίες digital marketing, γραφιστικών, προγραμματισμού, κειμενογραφίας, επεξεργασίας βίντεο, εικόνας, ήχου κλπ.

Αν για παράδειγμα αναζητάτε κάποιον για να διαχειρίζεται τα social media της επιχείρησής σας, μπορείτε να αναζητήσετε freelancers που παρέχουν υπηρεσίες social media. Αν απ’ την άλλη παρέχετε εσείς τέτοιες υπηρεσίες, μπορείτε να κάνετε λογαριασμό ως freelancer.

Αν επίσης δεν βρείτε κάποια υπηρεσία που ταιριάζει στις ανάγκες σας, το koalla σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το αίτημά σας. Δηλαδή, να γράψετε τι θέλετε ακριβώς για να πάρετε προσφορές από freelancers, ώστε να επιλέξετε τον καταλληλότερο.

.

Οι μικρές επιχειρήσεις μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι μικρές επιχειρήσεις που μπορεί να είχαν πρόβλημα στο να βρουν επαγγελματίες που θα τους παρέχουν υπηρεσίες, τώρα μπορούν και αυτές να βρίσκουν εύκολα συνεργάτες μέσα από την πλατφόρμα του koalla. Είτε χρειάζονται marketing, είτε κάποιον προγραμματιστή, είτε κάποιον γραφίστα, με το koalla θα έχουν πρόσβαση σε διαφορετικούς ελεύθερους επαγγελματίες για να υλοποιήσουν τα project τους.

Δημιουργούνται έτσι επομένως, νέες ευκαιρίες για τους μικρομεσαίους που επιθυμούν να έχουν μια καλύτερη ψηφιακή παρουσία, να αναπτυχθούν γρηγορότερα και να χτίσουν εύκολα συνεργασίες με freelancers.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024