Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
X Factor – Μίλτος Χαρόβας: Ο 17χρονος που εντυπωσίασε τους κριτές!

X Factor – Μίλτος Χαρόβας: Ο 17χρονος που εντυπωσίασε τους κριτές!

Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο X Factor

το X Factor η κρίσιμη φάση του chair challenge συνεχίζεται! Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο 17χρονος Μίλτος Χαρόβας, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές και απόψε θα κριθεί αν θα περάσει από το chair challenge στην επόμενη φάση!

Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο X Factor με την πιο απαιτητική δοκιμασία, απόψε, Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 22:00 στο MEGA!

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη επιλογή. Κάθε κριτής πρέπει να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας του και να ξεχωρίσει με το μουσικό του κριτήριο τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ. Με αυτή την τετράδα θα πορευτεί στην τελική φάση των lives του X Factor.

Εχθές, η Μαρίζα Ρίζου κατέληξε στη δική της τετράδα, ενώ σήμερα η διαδικασία συνεχίζεται με τους διαγωνιζόμενους από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

«Σίγουρα έχω αγωνία. Είναι όλα πολύ ανατρεπτικά. Έχουμε πολύ καλές φωνές, και πιστεύω πως όλα παίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου είναι πολύ υποστηρικτικοί και το χαίρομαι πολύ. Δεν έβρισκα το θάρρος να κάνω την αίτηση, μέχρι που δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του X Factor που είχε δει βίντεό μου στο διαδίκτυο. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», είπε ο 17χρονος διαγωνιζόμενος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024