
Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη “έλιωσε” την Ασημίνα
Οι παίκτες δέχθηκαν ευχές από τους δικούς τους ανθρώπους
Την τιμητική της είχε η κόκκινη ομάδα του Survivor καθώς κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας που είχε άρωμα από… Πάσχα καθώς οι δικοί τους άνθρωποι θα τους εύχονταν τα Χρόνια Πολλά λόγω των ημερών.
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δέχτηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη και η φωνή του την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.
«Άλλο ένα Πάσχα που θα είμαστε πραγματικά μακριά ο ένας από τον άλλο. Οπότε, θα προσποιηθώ ότι θα έρθεις τη Δευτέρα του Πάσχα όπως και τις άλλες φορές, γιατί ξέρω ότι δε θες να βρίσκεσαι μακριά από τους γονείς και τη γιαγιά σου και το Ζοριάν που αγαπάς πάρα πολύ. Θα προσποιηθώ λοιπόν ότι θα έρθεις την επόμενη μέρα και θα ψήσουμε. Θα ψήσεις δηλαδή, γιατί εγώ σαν ψήστης δεν κάνω. Εσύ είσαι ο ψήστης. Είσαι και σε αυτό καλή. Εύχομαι να αναρρώσεις πάρα πολύ γρήγορα, με το πόδι σου. Να επιστρέψεις στους στίβους και στις μάχες σου και “Καλό Πάσχα”. Καλό Πάσχα “βουνό μου”», ήταν τα λόγια του Χρήστου Δάντη που έκαναν την Ασημίνα Χατζηανδρέου να δακρύσει.
Δείτε το βίντεο
- Τραμπ: Θα καθοδηγήσουμε πλοία έξω από τα Στενά του Ορμούζ – Ιράν: Θα παραβιάσετε την εκεχειρία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Καλές συγκοινωνίες; Ραντεβού τo… 2035
- Ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι της αποχώρησης των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ
- Πως μια ομάδα πιστωτών έβαλε «στοπ» στα σχέδια Τραμπ για διάσωση της Spirit Airlines
- Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Νίκησαν οι Μαδριλένοι… αναβολή στέψης για τη «Μπάρτσα»
- Θα μετατρέψει η Κίνα την Αφρική σε «παγκόσμιο εργοστάσιο»;

