
Σάκης Κατσούλης: Δήλωση «βόμβα» για το Survivor
Τι αποκάλυψε ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης;
Ο Σάκης Κατσούλης, που ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021 και κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης και στους φετινούς συμμετέχοντες.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε αρχικά ειδική μνεία στην αμοιβή που έλαβε.
«Πληρώθηκα. Καιρός δεν ήταν; Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν. Ήρθε η ώρα να υποστηρίξω ακόμα περισσότερο τις επιχειρήσεις μου και τη Μαριαλένα, όπου με χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό πρότζεκτ.
«Το πρότζεκτ που ετοιμάζω θα διαρκέσει τρεις μήνες. Θα παιχτούν τέσσερα επεισόδια συνολικά. Έχει να κάνει με τη γυμναστική και τη διατροφή», σημείωσε.
Επίσης, αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του Survivor και τόνισε πως το κοινό πλέον, είναι απογοητευμένο από την παραγωγή, καθώς εστιάζει περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι.
«Βλέπω μια απογοήτευση από τον κόσμο. Το παιχνίδι έχει φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει μπει περισσότερο σε κομμάτια ριάλιτι. Ο Εμμανουήλ δεν είναι γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν ασχολείται καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι, παίρνει μια κούπα στο χέρι και κάνει κουτσομπολιό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Σε δύο δασικές πυρκαγιές στη Γαλλία επιχείρησε η ελληνική ομάδα δασοπυρόσβεσης
- Η UEFA απορρίπτει τον «νόμο Βινίσιους» – Δεν θα εφαρμοστεί στο Champions League
- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο – «Γουρούνα» συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο – Διασωληνωμένος νεαρός τουρίστας
- Η Ταϊβάν διεξήγαγε ασκήσεις ετοιμότητας για το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο με εισβολή από την Κίνα
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης

