Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση ενός ηλικιωμένου άνδρα, να βουτήξει στην θάλασσα, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο νερό.Τον βγάλανε στην παραλία και ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι προσπάθειες, για αρκετή ώρα, των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι προσπάθειες να τον κρατήσει στη ζωή έκανε νωρίτερα και ένας ιδιώτης γιατρός ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο, σύμφωνα με το ekriti.gr.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για έναν 72χρονο από τη Γερμανία o οποίος βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο από το Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου, για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr. Για τα ακριβή αίτια θανάτου διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων