Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε

Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν 72χρονο από τη Γερμανία o οποίος βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τραγική κατάληξη είχε η απόφαση ενός ηλικιωμένου άνδρα, να βουτήξει στην θάλασσα, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή της Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας,  εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο νερό.Τον βγάλανε στην παραλία και ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι προσπάθειες, για αρκετή ώρα, των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι προσπάθειες να τον κρατήσει στη ζωή έκανε νωρίτερα και ένας ιδιώτης γιατρός ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για έναν 72χρονο από τη Γερμανία o οποίος βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο από το Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου, για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Για τα ακριβή αίτια θανάτου διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024