Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 105’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 108’ σε 1-1 με τον Τσόλακ.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό των Ερυθρόλευκων από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε πολλά λάθη. Σήμερα ήταν μία άσχημη βραδιά είναι δική μου ευθύνη, έχει χαθεί ένας στόχος και σε τέτοιο επίπεδο δε μπορούμε να κάνουμε λάθη τιμωρούνται.
Δε θέλω να μιλήσω για τους επόμενους στόχους, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα για να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε, να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή και να τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.