ΗΠΑ: Φρικτό έγκλημα – Γιαγιά πίεσε την 4χρονη εγγονή της να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι
Το κοριτσάκι δοκίμασε λίγο ουίσκι και η γιαγιά για να το συνετίσει το έβαλε με το ζόρι να πιει ένα μπουκάλι.
Το φρικτό έγκλημα συνέβη στη Λουιζιάνα. Δράστης είναι η γιαγιά του 4χρονου κοριτσιού η οποία συνελήφθη μαζί με την μητέρα του παιδιού. Όλα άρχισαν όταν το μικρό κορίτσι βρήκε ένα ποτήρι με ουίσκι στο σαλόνι και από την περιέργεια του έβρεξε με αυτό τα χείλη του.

Η γιαγιά του η Ροξάν Ρεκόρντ σε έξαλλη κατάσταση για αυτό που έκανε το 4χρονο εγγονάκι της, άρχισε να του φωνάζει. Σηκώθηκε από τον καναπέ, πήρε από ένα ράφι ένα γεμάτο μπουκάλι ουίσκι και εξανάγκασε το παιδί να το πιει όλο μονορούφι.
Βασανιστήριο
Και η μάνα η Κατζά Ρεκόρντ όλη αυτήν την ώρα καθόταν ατάραχη όρθια και έβλεπε το βασανιστήριο που υπέβαλλε η γιαγιά στο παιδί της. «Νόμιζα ότι θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά» προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς.

Η μικρή Τσάινα, άφησε την τελευταία της πνοή όταν είχε πιει όλο το ουίσκι από το μπουκάλι. Ο ιατροδικαστής μετά την νεκροψία νεκροτομή που έκανε στο κορμάκι του παιδιού διαπίστωσε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 8 φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης σε άτομα 21 ετών.
Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφείλεται σε οξεία δηλητηρίαση αλλά και σε σοκ που υπέστη ο οργανισμός της 4χρονης Τσάινα. Τώρα γιαγιά και μητέρα κρατούνται και κατηγορούνται και οι δυο για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442