Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το Game 3»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το Game 3»

Ο προπονητής της Μονακό μίλησε για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το Game 3.

Η Μονακό κέρδισε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με τον Ολυμπιακό και πλέον οι επόμενες δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Πριγκιπάτο. Οποια ομάδα καταφέρει να κάνει το 2/2 θα σφραγίσει την πρόκριση στο Final 4, ενώ εάν κερδίσουν αμφότερες από ένα παιχνίδι όλα θα κριθούν σε πέμπτο ματς, που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε για το Game 3 με τους Ερυθρόλευκους και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει. «Είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Ελπίζω να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να τα καταφέρουμε. Η νίκη μας στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο ήταν μια καλή προετοιμασία πριν από την κρίσιμη εβδομάδα που διανύουμε και τα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, οι προπονήσεις είναι μειωμένες όμως είμαι ευχαριστημένος από αυτά που είδα στο τελευταίο παιχνίδι μας», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι η γαλλική ομάδα χθες αντιμετώπισε την Φφο για το πρωτάθλημα και κέρδισε εύκολα με 93-66, χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, καθώς ακολουθούν τα συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024