Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς

Τούρκος αναλυτής: Η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς

Η Ελλάδα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο συζήτησης σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, η οποία αφορούσε και αυτή τη φορά στα εξοπλιστικά προγράμματα των δύο χωρών.

Η παρουσιάστρια Σαϊνούρ Τεζέλ (πάνω δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) του τηλεοπτικού σταθμού Haber Global της Τουρκίας λέει πως «Σήμερα η Ελλάδα προσφεύγει στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και αιτία είναι τα ένοπλα Μπαϊρακτάρ ΤΒ2».

Θα μας φτάσουν σε 30 χρόνια, αν…

Και προσθέτει: «Εν προκειμένω η Ελλάδα λέει “Στηρίξτε μας με ένα σύστημα που θα εξουδετερώνει τα τουρκικά ένοπλα ΜΕΑ”».

Στην ίδια συζήτηση, ο καθηγητής Εράι Γκιουτσλουέρ (στη μέση δεξιά της κεντρικής φωτογραφίας) από την πλευρά του αναφέρει ότι «Η Ελλάδα (στο επίπεδο των εξοπλισμών) αν δουλεύει χωρίς τα τρώει, να πίνει και να κοιμάται και δεν δουλέψουμε καθόλου εμείς, τότε μπορεί σε 30 χρόνια να μας φτάσει» (χρονικό σημείο από 0:52, στο βίντεο κάτω, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr).

«Θα θυμάστε πως αγόρασαν 18 αεροσκάφη Ραφάλ + 6 και τα μισά είναι μεταχειρισμένα. Και σε κάθε ένα από αυτά για να μπορέσει ένας πιλότος να εκπαιδευτεί πρέπει να εκπαιδευτεί τουλάχιστον ενάμιση χρόνο στη Γαλλία» προσθέτει ο τούρκος αναλυτής.

Η δυνατότητα ισχύος της Τουρκίας

Για να συμπεράνει ότι «Γι’ αυτόν τον λόγο η Ελλάδα από τώρα και μετά και με αυτή τη δυνατότητα ισχύος της Τουρκίας, ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο, όταν σκεφτούμε τις εξελίξεις, να σας το πω καθαρά πλέον, η Ελλάδα δεν έχει άλλη διέξοδο παρά μόνο να εξαρτάται από εμάς».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024