Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο ταξίδι με τους γιους της μετά από 2 χρόνια
Τον προορισμό επέλεξε ο μεγάλος της γιος, Φίλιππος
Μετά το οικογενειακό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε για το πρώτο της ταξίδι εκτός Ελλάδας.
Δύο χρόνια μετά την πανδημία του κοροναϊού, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» κανόνισε με τους γιους της να φύγει εκτός Ελλάδος για μερικές ημέρες.
Η Σίσσυ Χρηστίδου που τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχολογικά με το πρόβλημα υγείας της αγαπημένης της μαμάς, η οποία εν τέλει έφυγε από τη ζωή, αποφάσισε να αποδράσει για λίγες ημέρες με τους γιους της.
Τον προορισμό επέλεξε ο μεγάλος της γιος, Φίλιππος.
Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τα stories όπου μας προϊδέασε για το ταξίδι της, έκανε κι ένα σταθερό post μέσα από το αεροπλάνο.
«Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρώτο μας ταξίδι στο Ντουμπάι!»
View this post on Instagram
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Ο πόλεμος στο Ιράν πλουτίζει την πολεμική βιομηχανία
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442