Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 15χρονου τον οποίο πυροβόλησε ο φίλος του στη Θεσσαλονίκη.

Το παραπάνω προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, στην οποία αναφέρεται ακόμη ότι ο άτυχος νέος πυροβολήθηκε από απόσταση 2-3 μέτρων, με την σφαίρα να τον χτυπά στο δεξί του μάτι.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο 15χρονος και ο 56χρονος πατέρας του, οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Σε κατάσταση σοκ οι γείτονες

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ». Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά και όχι μόνο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.