
NBA: Break στην έδρα των Τζαζ από τους Μάβερικς χωρίς τον Ντόντσιτς
Οι Μάβερικς επικράτησαν με 126-118 των Τζαζ στο Σολτ Λέικ και έκαναν το 2-1 στη σειρά των μεταξύ τους ματς στα πλέι-οφ του NBA
Μετά την ήττα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ του NBA στο Ντάλας, οι Μάβερικς έκαναν το «2/2» και έφεραν τούμπα τη σειρά των μεταξύ τους παιχνιδιών, επικρατώντας και μέσα στο Σολτ Λέικ με 126-118.
Ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας 31 πόντους, ενώ είχε ακόμα 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ότι έχει καλύψει επάξια το κενό του Λούκα Ντόντσιτς.
Από εκεί και πέρα, πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά των φιλοξενουμένων πραγματοποίησαν και οι Σπένσερ Ντινγουίντι και Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ με 20 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Όσον αφορά τη Γιούτα, ξεχώρισαν οι Ντόνοβαν Μίτσελ (32 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 μπλοκ) και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ).
https://youtu.be/-iStvNVn_iY?t=1
- 72 δόσεις: Ενεργοποιείται η εφαρμογή – 1.800 ρυθμίσεις μέσω εξωδικαστικού – Τι προβλέπεται
- Κρήτη: Τουρίστρια κινητοποίησε Λιμεμικό και ΕΚΑΒ και όταν την μετέφεραν στο λιμάνι είπε ότι είναι… καλά
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη


