Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σελίδα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε ο Τεν Χαγκ

Νέα σελίδα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε ο Τεν Χαγκ

Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Έρικ Τεν Χαγκ, με τους Κόκκινους Διαβόλους να επισημοποιούν τη συμφωνία με τον ολλανδό τεχνικό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση για την άκρη του πάγκου της, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο ολλανδός τεχνικός είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετόν καιρό με τη διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση του deal.

Αυτό έγινε σήμερα, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία και τον Τεν Χαγκ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και να έχει και οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο.

Ο Τεν Χαγκ θα αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, αφήνοντας τον Άγιαξ, με σκοπό την αναγέννηση του συλλόγου και την επιστροφή του στην κατάκτηση τίτλων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί, η Γιουνάιτεντ «έσπασε» το συμβόλαιο του Τεν Χαγκ δίνοντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Αίαντα.

Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί πλέον τον πέμπτο προπονητή στη μετα-Φέργκιουσον εποχή, ενώ καλείται σε συνεργασία με τον Ραλφ Ράνγκνικ, που από το καλοκαίρι θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα, να χτίσει τη Γιουνάιτεντ της νέας σεζόν.

Ο ολλανδός τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα των Κόκκινων Διαβόλων μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ανέφερε τα εξής:

«Είναι μεγάλη τιμή να διορίζομαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Γνωρίζω την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να δημιουργήσω μια ομάδα ικανή να προσφέρει την επιτυχία που τους αξίζει.

Θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Άγιαξ έπειτα από αυτά τα απίστευτα χρόνια και μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας για την πλήρη δέσμευσή μου και να επικεντρωθώ στο να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτήν τη σεζόν πριν μετακομίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Δείτε την ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ:

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024