
Πάσχα: Το Μεγάλο Σάββατο στις 18:00 στην Ελλάδα το Αγιο Φως
Στην τελετή αφής του στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα θα παραστεί τη Μεγάλη Παρασκευή ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.
Στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να φτάσει το Μεγάλο Σάββατο 23/4 στις 18:00 το Άγιο Φως, το οποίο στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Στην τελετή αφής του στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα θα παραστεί τη Μεγάλη Παρασκευή ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο υφυπουργός θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει επίσης συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)
- Από πού κατάγεται το βαμβάκι; Γενετική μελέτη υφαίνει μια ιστορία χιλιετιών
- Κεσσές: Θλιβερή η απόφαση Τζαβέλλα να μην εμφανιστεί στη Βουλή – Επέλεξε να κρυφτεί, συνέβαλε στη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
- «Να αποκτήσουν ξανά ζωή» παλαιά δημοτικά ακίνητα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας


