
Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague, ήρθε ακριβώς 4 χρόνια μετά την τελευταία! (vid)
Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με 1-0 στη σειρά με τη Μονακό, σημειώνοντας έτσι την πρώτη του νίκη σε playoffs μετά από ακριβώς τέσσερα χρόνια.
Με μια άμυνα που «έτρωγε» σίδερα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 71-54 της Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και πήρε κεφάλι με 1-0 στην προημιτελική σειρά της Euroleague.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Πειραιωτών σε αυτό το στάδιο του θεσμού μετά από ακριβώς τέσσερα χρόνια!
Πιο συγκεκριμένα σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια, οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 79-68 τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, προτού υποστούν δύο ήττες στη Λιθουανία και αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.
Έκτοτε, ο Ολυμπιακός δεν είχε φτάσει ξανά στην οκτάδα, μέχρι φέτος, που δείχνει πως είναι έτοιμος να «τσεκάρει» την παρουσία του σε Final 4 της Euroleague μετά από 5 χρόνια.
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης
- Κρήτη: Αυτοκτόνησε 30χρονη νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ – «Θα την θυμόμαστε για το ήθος και τη ζεστασιά της»



