
Ρέθυμνο: Τουρίστρια έπεσε και χτύπησε σε φαράγγι – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της η άτυχη τουρίστρια γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Μία τουρίστρια έπεσε και χτύπησε σε φαράγγι της Κρήτης με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν η Γερμανίδα τουρίστρια βρισκόταν στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας της η άτυχη τουρίστρια γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές με την πυροσβεστική να στήνει μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.
Δύο οχήματα της πυροσβεστικής και επτά άνδρες προσέγγισαν την περιοχή όπου βρισκόταν η Γερμανίδα και την μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δείτε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής:
Ολοκληρώθηκε μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας και η παράδοσή της στο ΕΚΑΒ στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο Κρήτης. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 20, 2022
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της


