
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ουσιών – Ανάμεσά τους βρέθηκε και η κεταμίνη
Έχουν συλληφθεί δύο άτομα τα οποία κρατάνε ιδιαίτερα αρνητική στάση και δεν δίνουν καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά τις παράνομες ενέργειές τους
Συναγερμό έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές ο εντοπισμός κεταμίνης μεταξύ των παράνομων ουσιών που κατασχέθηκαν .
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης πρόκειται για ένα κύκλωμα που διακινούσε αναβολικές ουσίες, ωστόσο αυτό που έχει «σημάνει συναγερμό» στην Αστυνομία είναι το γεγονός ότι μεταξύ των ουσιών βρισκόταν και η κεταμίνη.
Μάλιστα, τα δέματα τα οποία είχαν μέσα τη συγκεκριμένη ουσία εντοπίστηκαν σε χώρες των Ηνωμένων Πολιτειών και υπήρξε συνεργασία των ελληνικών Αρχών με τις ξένες διωκτικές Αρχές.
Αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί δύο άτομα τα οποία κρατάνε ιδιαίτερα αρνητική στάση και δεν δίνουν καμία πληροφορία σε ό,τι αφορά τις παράνομες ενέργειές τους.
Έχουν κατασχεθεί ακόμη 10 δέματα που θα ταχυδρομούσαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι
- Mια νέα σειρά για την Νταϊάνα βασισμένη σε άγνωστες ηχογραφήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων – Οκτώ συλλήψεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
