
Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε σε μάχη ο νεοναζί Μιχαήλ του τάγματος Αζόφ που μίλησε στην ελληνική Βουλή
Η παρουσία του στο ελληνικό κοινοβούλιο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων
Σκοτώθηκε σε μάχη κοντά στο Άζοφσταλ ο νεοναζί του Τάγματος Αζόφ ονόματι Μιχαήλ, που μίλησε στην ελληνική Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχαήλ ήταν υποδιοικητής του Τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη και από το 2014 και μετά πρωτοστατούσε σε επιχείρηση κατά ρωσόφωνων.
Ο Μιχαήλ φέρεται να έπεσε νεκρός έπειτα από μάχη που έγινε κοντά στο Άζοφσταλ, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης ο ΣΚΑΪ.
Όταν μίλησε στην ελληνική Βουλή
Υπενθυμίζεται ότι η εμφάνιση των δύο στρατιωτών στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού Βολόντιμιρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από σύσσωμη την αντιπολίτευση όσο και από τους χρήστες των social media.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Μιχαήλ, είχε παραδεχτεί πως ανήκει στο Τάγμα Αζόφ, το οποίο δρούσε ανεξέλεγκτα και υπό την ανοχή της προεδρίας Ζελένσκι, σκοτώνοντας ρωσόφωνους.
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη



