
EuroLeague: Αυτοί σφυρίζουν στον αγώνα Ολυμπιακός – Μονακό
Γνωστή έγινε η διαιτητική τριάδα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό
Ώρα πλέι-οφ για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ρίχνεται αύριο στη μάχη (20/4, 21:00).
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ και στοχεύουν στο πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-4 του Βελιγραδίου.
Όπως γνωστοποιήθηκε από την Ευρωλίγκα, διαιτητές του game 1 με τους Μονεγάσκους θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).
Ο κροάτης ρέφερι είχε διευθύνει το νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές (87-85) στο ΣΕΦ, ενώ ο Ισπανός ήταν παρών στις δύο νίκες των Πειραιωτών επί της Μπάγερν (83-60 και 88-98), καθώς και στη νίκη επί της Βιλερμπάν στη Γαλλία (80-94).
Ο τρίτος διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είχε σφυρίξει στην ήττα των Ερυθρολεύκων από την Εφές (88-69) και στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (67-58).
- Καιρός: Φεύγει η αφρικανική σκόνη, έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Γαλλία: Με τη συμμετοχή 30 χωρών η τηλεδιάσκεψη στο Παρίσι για την ασφάλεια του Ορμούζ – Θα συμμετέχει και ο Κ. Μητσοτάκης
- ΑΕΚ: 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρίν (vids)
- Εκεχειρία στον Λίβανο: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας σύμφωνα με τις ΗΠΑ
- «Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία ο Δώνης και πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
