Στην εκπομπή Love It μίλησε το πρωί της Δευτέρας, η Στεφανία Ρίζου, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να βοηθήσει τους παίκτες του Survivor να τραγουδήσουν στο πάρτι της ένωσης.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης, ενώ αποκάλυψε ποιοι παίκτες την δυσκόλεψαν και ποιοι όχι, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

«Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘Τι έκανες στον αδερφό μου;’»

«Ο Τάκης και ο Κατσαούνης με δυσκόλεψαν λιγότερo από όλους. Ο Τάκης δεν είχε όρεξη να κάνει πρόβα, ήταν πεσμένος ψυχολογικά και ο Κατσαούνης είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτή που το ήθελε πραγματικά πολύ, ήταν η Βρισηίδα. Ο Απόστολος Ρουβάς τελειώνοντας μου είπε πως θα με πάρει ο Σάκης Ρουβάς και θα με κράξει και έτσι ακριβώς έγινε. Με πήρε και μου λέει τι έκανες στο αδερφάκι μου; γιατί του το έκανε αυτό;» σημείωσε η Στεφανία Ρίζου.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι, φοβήθηκε πολύ. Το πούλησε όμως.  Τα τραγούδια τα διάλεξε η παραγωγή μέσα από τις λίστες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι παίκτες» είπε κλείνοντας η Στεφανία Ρίζου.