Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Μπιμπίλα: «Βγάλε τα νεύρα σου αλλού»

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Μπιμπίλα: «Βγάλε τα νεύρα σου αλλού»

Έντονος ο εκνευρισμός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Σπύρου Μπιμπίλα όσο βρίσκονταν στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αφορμή στάθηκε η προβολή ενός αποσπάσματος από τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», στο οποίο ο ηθοποιός έκανε ένα αστείο σχετικά με τον βιαστή. Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκνευρίστηκε έντονα και τόνισε στην Κατερίνα Καινούργιου πως τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

«Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή», είπε ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ, με την παρουσιάστρια να του ξεκαθαρίζει πως όσα λέει την στενοχωρούν και την προσβάλλουν.

«Με συγχωρείτε, εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε», απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει στην αντεπίθεση: «Ακούμε! Πώς σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Ποιος σε έφερε;».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέχεια της εξήγησε πως νιώθει άβολα με το να ακούει μεμονομένα κομμάτια με το χιούμορ του Σεφερλή. «Είμαι υπέρ των θυμάτων στο #metoo, δεν θα κάνω τον δικηγόρο του Μάρκου», δήλωσε ο ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως κανείς δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από εκείνον.

«Άμα θέλετε να πω αυτά που θέλετε εσείς, δεν θα τα πω. Τραβάω ζόρι από άλλους, ανθρώπους που συνδέουν τη θέση του προέδρου με το χιούμορ του Σεφερλή. Είναι απαράδεκτο», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μετά από αυτή τη στιχομυθία ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου δεν μπορούσε να κρυφτεί και του απάντησε: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους, εμείς δεν φταίμε σε κάτι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024