«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα η σημερινή προπόνηση να γίνει χωρίς πέντε παίκτες.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την αναμέτρηση στο Λαύριο (17/4, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League, όμως έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του αυριανού ματς.
Συγκεκριμένα, εκτός προπόνησης σήμερα (16/4) έμειναν οι Νεμάνια Νέντοβιτς με θλάση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και Γιώργος Παπαγιάννης με θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και θα χάσουν την αναμέτρηση με το Λαύριο.
Από εκεί και πέρα στο σημερινό πρόγραμμα δεν προπονήθηκαν και ο Νταρίλ Μέικον με τενοντίτιδα στον λαγονοψοΐτη, αλλά και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός είναι και ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση δεξιού υποκνημιδίου, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει να λύσει πολλά θέματα ενόψει του πρώτου του ματς στον πάγκο του τριφύλλιου.
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία
- Δεν σταματάει: Νέα ρεκόρ από τον θρυλικό Λιονέλ Μέσι (pic)
- Οι 11άδες στο Ελβετία – Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442