Απρόοπτο με τον Γιώργο Πρίντεζη στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λάρισα!
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου και μετά από μια ανύποπτη φάση, ο Έλληνας παίκτης χτύπησε στο μάτι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άμεσα από τον Σάσα Βεζένκοφ.
Το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Πρίντεζη, με τον τηλεοπτικό φακό να απαθανατίζει το σκισμένο φρύδι του.
Ο έμπειρος φόργουορντ κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια του ΣΕΦ και μένει να φανεί το κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.
Θυμίζουμε, πως τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Παρασκευή είναι προγραμματισμένες οι δυο πρώτες εντός έδρας μάχες με τη Μονακό για τα playoffs της Euroleague.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!