Κύθηρα: Ισχυρός σεισμός 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:00, το βράδυ του Σαββάτου, νότια από τα Κύθηρα.
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια των Κυθήρων. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 5 Ρίχτερ και έλαβε χώρα 46 χιλιόμετρα ΝΔ του νησιού. To εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 67 χιλιόμετρα.
Δεν μας ανησυχεί
Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο in για τον σεισμό στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων, ανέφερε ότι πρόκειται για έναν σεισμό με σημαντικό βάθος, γεγονός που τον κάνει να εκτιμά ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. «Τέτοιοι σεισμοί βάθους, είναι συνήθως μεμονωμένοι και δεν εμπνέουν ανησυχία», τόνισε.
«Είναι κατά μήκους του ελληνικού Τόξου, δεν μας ανησυχεί καθόλου» σημειώνει ο κ. Λέκκας, υπογραμμίζοντας πως ο συγκεκριμένος σεισμός είναι ανεξάρτητος από άλλα γεγονότα, όπως η έντονη σεισμική δραστηριότητα στη Θήβα.
- Τι συμβαίνει όταν ποντίκια εργαστηρίου απελευθερώνονται στο λιβάδι
- Οικονομία: Από τους Baby Boomers στην Gen Z – Πώς επενδύει τα χρήματά της η κάθε γενιά
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό



