
Γιάννης Ζουγανέλης: «Βίωσα τον κοινωνικό ρατσισμό σε πολύ μικρή ηλικία»
«Κατάλαβα ότι η μάνα μου είναι αναλφάβητη στη γ’ δημοτικού», εξομολογείται ο τραγουδιστής.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τον κοινωνικό ρατσισμό που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία, για τους γονείς του που ήταν κωφοί και για τη μεγαλύτερη αγάπη του που είναι η κόρη του, Ελεονώρα.
«Ισορροπώ ανάμεσα στην ευτυχία της καθημερινότητας μου και όλη αυτή τη μιζέρια που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Αποκαλύπτει πως βίωσε τον κοινωνικό ρατσισμό σε πολύ μικρή ηλικία.
«Στην οικογένεια μου ήμασταν μαγικά. Πλούσιοι σε συναισθήματα. Κατάλαβα ότι η μάνα μου είναι αναλφάβητη στη γ’ δημοτικού» αναφέρει.
«Πάντα επεδίωκα την τύχη μου, την προσκαλούσα» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.
Ο τραγουδιστής έχει εκδώσει στην Ευρώπη 10 δίσκους και έναν διπλό στην Αμερική και πρωτοεμφανίστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο σε πολύ μικρή ηλικία.
Επισημαίνει πως αυτό που τον εκφράζει περισσότερο απ’ όσα έχει κάνει στη ζωή του είναι η κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη.
«Δε νομίζω να έχει πει στην κόρη μου κανένας περισσότερες φορές «σ ‘αγαπώ» από μένα», συμπληρώνει και δηλώνει πως για εκείνον θα είναι πάντοτε το «μικρό» του και θα είναι ευτυχής αν κάνει ένα παιδί και έχει ο ίδιος τη χαρά της «συνέχειας».
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Τράπεζες: Τι ισχύει για τις συναλλαγές τη Μεγάλη Δευτέρα



