
Λεπέν: Γιατί «ξέχασε» να βάλει το όνομά της στις προεκλογικές της αφίσες
Η Λεπέν ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία ξορκίζει μέχρι και το όνομά της
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στη Γαλλία στις 24 Απρίλη η Μαρίν Λεπέν κάνει ό, τι μπορεί για να εμφανιστεί ως μία υπερεθνική υποψήφια. Μετά την προκλητική δήλωση ότι το 70% των Γάλλων που δεν ψήφισαν Μακρόν στον πρώτο γύρο στηρίζει την υποψηφιότητά της, η ηγέτης της ακροδεξιάς προσπαθεί να αφαιρέσει από την προεκλογική της καμπάνια οτιδήποτε θυμίζει την ιστορία τη δική της, του κόμματός της και του πατέρα της.
Ούτε το όνομα
Το σλόγκαν στη νέα αφίσα της γράφει «Για όλους τους Γάλλους». Από την εν λόγω αφίσα ωστόσο, αυτήν τη φορά λείπουν και το όνομα της ιδίας της Λεπέν αλλά και το όνομα (Εθνικός Συναγερμός) της παράταξης της οποίας εκείνη ηγείται.
Έχει ξαναϋπάρξει αφίσα από την οποία απουσίαζε το επίθετό της για να απαλλαγεί από το φορτίο του πατέρα της Ζαν Μαρί Λεπέν, ωστόσο τώρα λείπει και το Μαρίν, που υπήρχε σκέτο χωρίς επίθετο στην προηγούμενη προεκλογική της αφίσα
Η Λεπέν προσπαθεί όχι μόνο να «αποδαιμονοποιήσει» αλλά και να «αποπολιτικοποιήσει» το προφίλ της ενόψει του δεύτερου γύρου, σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανάλυσή του το δίκτυο France24. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα φανεί εάν αυτή η αγωνιώδης προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και στις κάλπες.
- Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε πολυκατοικία και διέρρηξε το σπίτι της γιαγιάς του – Άρπαξε 500 ευρώ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη
- ΗΠΑ: Αφαιρείται με δικαστική απόφαση το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από το Κέντρο Κένεντι
- Ανάρπαστα τα εξοχικά στην Ελλάδα – Ποιοι αγοράζουν
- Μάικλ Τζόρνταν: Κάνει… ζωάρα στη Μύκονο ο G.O.A.T. του μπάσκετ (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διαρροές, το «κλειδωμένο» ντουλάπι και η στοχοποίηση της Τυχεροπούλου



