Χαμός στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, με μια συγκλονιστική είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Εντουάρντο Σάλβιο.

Ο άλλοτε παίκτης των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα μεταξύ άλλων και νυν της Μπόκα Τζούνιορς χτύπησε την πρώην γυναίκα του με το αμάξι!

Συγκεκριμένα, ο Σάλβιο είχε κανονίσει να βρεθεί με την πρώην γυναίκα του ώστε να συζητήσουν κάποια πράγματα, όμως η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε, καθώς ο 31χρονος άσος βρισκόταν με άλλη γυναίκα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές των δυνάμεων ασφαλείας, στη διασταύρωση των οδών Azucena Villaflor και Juana Manso, στις 00:50, ο Σάλβιο τράκαρε τη σύντροφό του και υπέστη τραύμα κάμψης στο κάτω άκρο δεξιά.

«Η γυναίκα δήλωσε ότι σε ώρα που επρόκειτο να μιλήσει με τον σύντροφό της, τον βρίσκει στο αυτοκίνητό της συνοδευόμενο από άλλη γυναίκα, στην οποία το θύμα στέκεται μπροστά στο αυτοκίνητο και της ζητά να μιλήσει. Εκείνη τη στιγμή ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή, με την κυρία Αραβένα να είναι σοκαρισμένη από το χτύπημα», αναφέρει η αστυνομική έκθεση μεταξύ άλλων.