Τούρκος αναλυτής: Με τον Ζελένσκι οι έλληνες βουλευτές χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο
Την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή σχολίασε ο τούρκος απόστρατος αντιπτέραρχος και αναλυτής Ερντογάν Καρακούς.
«Υπάρχουν ορισμένες δηλώσεις που έκανε τις προάλλες ο Ζελένσκι μόνο για να επωφεληθεί με κάποιο τρόπο από τους Ελληνες», είπε ο τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς (στην κεντρική φωτογραφία, δεξιά επάνω), μιλώντας στο CNNturk.
Χειροκρότησαν «τρομερά»
Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε προς την Ελληνική Βουλή. Τι είπε ο Ζελένσκι; Πως η Φιλική εταιρεία ιδρύθηκε στην Οδησσό από τον Υψηλάντη».
Σ’ ένα σημείο χειροκρότησαν (οι έλληνες βουλευτές) «τρομερά» τον Ζελένσκι, ανέφερε: «Τι χειροκρότησαν ξέρετε; Χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 ανθρώπων, 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
Και επανέλαβε: «Μέσω του Ζελένσκι, στην ελληνική Βουλή χειροκρότησαν τη γενοκτονία 52.000 Τούρκων στην Πελοπόννησο».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών