Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Φάκελοι με σφαίρες σε 4 καταστήματα εστίασης

Πάτρα: Φάκελοι με σφαίρες σε 4 καταστήματα εστίασης

Σε εξέλιξη έρευνα από τις Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στην Πάτρα μετά από τον εντοπισμό τεσσάρων φακέλων με περιεχόμενο σφαίρες  και παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φάκελοι, δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, κάποιος τις άφησε στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.

Οι φάκελοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες, μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες.

Για προειδοποιητικά μηνύματα μιλούν οι Αρχές

Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών-αγνώστων», που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίας να υποκύψουν στις πιέσεις που θα τους ασκήσουν.

Μετά την ανησυχητική αυτή εξέλιξη, «ανακατεύονται» και πάλι τα αρχεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., όπου συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα τα οποία έχουν «παρελθόν» στο χώρο, χωρίς να έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχουν δημιουργηθεί νέες ομάδες δράσης.

Από τους ιδιοκτήτες των 4 καταστημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμης» που έφερε το θέμα στο φως, έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στις περιοχές αυτές, ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στη άκρη του νήματος για την σοβαρή αυτή υπόθεση.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024