Πάτρα: Φάκελοι με σφαίρες σε 4 καταστήματα εστίασης
Σε εξέλιξη έρευνα από τις Αρχές
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στην Πάτρα μετά από τον εντοπισμό τεσσάρων φακέλων με περιεχόμενο σφαίρες και παραλήπτες τέσσερα καταστήματα εστίασης στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φάκελοι, δεν εστάλησαν ταχυδρομικά, κάποιος τις άφησε στα συγκεκριμένα καταστήματα, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Πάτρας.
Οι φάκελοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες, μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.
Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες.
Για προειδοποιητικά μηνύματα μιλούν οι Αρχές
Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών-αγνώστων», που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίας να υποκύψουν στις πιέσεις που θα τους ασκήσουν.
Μετά την ανησυχητική αυτή εξέλιξη, «ανακατεύονται» και πάλι τα αρχεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., όπου συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα τα οποία έχουν «παρελθόν» στο χώρο, χωρίς να έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχουν δημιουργηθεί νέες ομάδες δράσης.
Από τους ιδιοκτήτες των 4 καταστημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμης» που έφερε το θέμα στο φως, έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στις περιοχές αυτές, ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στη άκρη του νήματος για την σοβαρή αυτή υπόθεση.
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»
- Markos by Night: Κορυφή για τον Μάρκο Σεφερλή και το Σάββατο 25 Απριλίου
- Κυρίαρχοι των κρητιδικών θαλασσών: Αρπακτικά χταπόδια των 20 μέτρων
- Τσίπρας για υποκλοπές: Ό,τι εύκολα μπαίνει στο αρχείο, το ίδιο εύκολα βγαίνει από το αρχείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442