
Γαλλία: Η στήριξη της Λεπέν στον Πούτιν έφερε αντιδράσεις – Σωματοφύλακες απομάκρυναν βίαια διαδηλώτρια
Η διαδηλώτρια σηκώθηκε όρθια σε συνέντευξη Τύπου, κρατώντας ένα πλακάτ σε σχήμα καρδιάς, που είχε πλάι-πλάι τις φωτογραφίες της Λεπέν και του Πούτιν.
Η υποψήφια της άκρας δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, Μαρίν Λεπέν, τάχθηκε σήμερα υπέρ μιας «στρατηγικής προσέγγισης μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας», μόλις θα τελειώσει ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος και διευθετηθεί «με ειρηνευτική συνθήκη».
«Αυτό είναι το συμφέρον της Γαλλίας και της Ευρώπης, αλλά πιστεύω και των Ηνωμένων Πολιτειών, που δεν έχουν κανένα συμφέρον να δουν να αναδύεται μια στενή σινο-ρωσική σχέση», εκτίμησε η υποψήφια του Εθνικού Συναγερμού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη διπλωματία, στο Παρίσι.
Ωστόσο, την συνέντευξη Τύπου της Λεπέν στιγμάτισε το περιστατικό της βίαιης απομάκρυνσης μιας διαδηλώτριας.
Το «παράπτωμά» της; Σηκώθηκε όρθια κρατώντας ένα πλακάτ σε σχήμα καρδιάς, που είχε πλάι-πλάι τις φωτογραφίες της Μαρίν Λεπέν και του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο των social media:
Une militante brandissant une photo de Marine Le Pen et de Vladimir Poutine exfiltrée de la conférence de presse pic.twitter.com/0wY6tM3Dmz
— BFMTV (@BFMTV) April 13, 2022
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»




