Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή που «λύγισε» η δικαστής για τη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά

Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή που «λύγισε» η δικαστής για τη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά

Στη φυλακή η μητέρα που άφησε τα παιδιά με κατσαρίδες - Η επιμέλεια των 3 παιδιών δόθηκε στον πατέρα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκείνη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, καταδικάστηκε σήμερα σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

«Σταματήστε, δεν αντέχω άλλο»

Ενδεικτικό της φρίκης, της οποίας ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

«Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε» αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024