
Μιχάλης Ζαμπίδης: Η αποκάλυψη για το φύλο των διδύμων που περιμένει
«Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι», δηλώνει συγκινημένος ο παγκόσμιος πρωταθλητής.
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.
Η σύντροφός του, Μαρία, είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε ότι περιμένει πως και πως για τη στιγμή που θα κρατήσει τα μωρά στην αγκαλιά του.
Είπε χαρακτηριστικά
«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.
Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.
Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως. Το δωμάτιο το βάψαμε ουδέτερα».
Δείτε όσα εξομολογήθηκε
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές



