
Γουέστμπρουκ: «Δεν ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα του Βόγκελ μαζί μου»
«Καρφιά» Ράσελ Γουέστμπρουκ για τον Φρανκ Βόγκελ και τη συνεργασία τους στους Λέικερς.
Η παταγώδης αποτυχία των Λος Άντζελες Λέικερς την εφετινή σεζόν οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον Φρανκ Βόγκελ.
Η παρέα του ΛεΜπρόν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ούτε τη συμμετοχή της στο play-in, με τον 48χρονο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο του LA.
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κλήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του Βόγκελ, πετώντας… σπόντες για τη συνεργασία τους στους Λέικερς.
«Ήταν ατυχία, επειδή ποτέ στην καριέρα μου δεν αντιμετώπισα θέμα με προπονητή. Δεν γνωρίζω τι πρόβλημα είχε μαζί μου και αγνοώ τον λόγο, πραγματικά δεν έχω απάντηση γιατί δεν βρήκαμε μία λύση».
Όταν ήρθα, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω στα κομμάτια που είμαι ικανός όπως η δημιουργία».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τα… βάλει και με τα Μέσα:
«Οι περίφημες ιστορίες που έβγαιναν για μένα, για τα προβλήματα εμού με μέλη του τεχνικού επιτελείου, το ζήτημα με τον Βόγκελ, τους οπαδούς. Τόσες πολλές κατασκευασμένες ιστορίες. Συνέχεια βρίσκομαι αντιμέτωπος με εκείνες».
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)

