Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Αναλυτική πρόγνωση
Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες
Αίθριος γενικά αναμένεται ο καιρός σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά, ενώ θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας.
Αναλυτική πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 20, στην Ήπειρο από 0 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3 μποφόρ και πιθανώς στα ανατολικά έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς, ενώ στα βόρεια και στα δυτικά θα είναι τοπικά έως και 2-3 βαθμούς πιο χαμηλή.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
- Μεταμόσχευση νεφρού με τη χρήση αντισωμάτων CAR-T σε τρεις ασθενείς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)







































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442