Πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μια σημαντική απουσία στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Basket League, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παραταχθεί στο αποψινό ματς με το Τριφύλλι χωρίς τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου και αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι των «αιωνίων».
Ο γάλλος ψηλός είναι μια σημαντική απώλεια για τους Ερυθρόλευκους, καθώς προσφέρει λύσεις τόσο στο «4» όσο και στο «5», κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα έχουν πιο «κλειστό» ροτέισον.
Από εκεί και πέρα, κανονικά υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Κώστας Σλούκας, ενώ στη 12άδα αναμένεται να είναι και ο Κουίνσι Έισι και ο Μιχάλης Λούντζης.
Το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικό για την τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας, καθώς όποιος κερδίσει θα έχει αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές



