Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Οι κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Οι κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέος κύκλος καταθέσεων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα στοιχεία που βλέπουν το φως γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικά.

Τα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως και τα λάπτοπ, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, με τους αξιωματικούς να ερευνούν εξονυχιστικά κλήσεις και αναζητήσεις.

Από τις έρευνες, ίσως, προκύψουν στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης.

Σύμφωνα με τον Alpha, άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών αναφέρουν πως οι κλήσεις την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» την υπόθεση και θα δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Αναφορικά με τα κινητά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μερικά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών» υποστηρίζει η δημοσιογράφος του Alpha.

Δείτε αναλυτικά

Η σχέση της Ρούλας και του Μάνου το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Σημειώνεται πως η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αφού δείχνει ότι μπορεί να αποτέλεσε το κίνητρο των εγκληματικών ενεργειών.

Τα γεγονότα δείχνουν πως κάθε φορά που έφευγε από το σπίτι ο Μάνος Δασκαλάκης κάτι πάθαινε ένα παιδί. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι, η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, την οποία πληροφορήθηκε ο σύζυγός της. Ο κουμπάρος του ζευγαριού διευκρινίζει σήμερα δια του δικηγόρου του πως, δεν είναι αυτός η πέτρα του σκανδάλου.

Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και η πιθανή διαλεύκανση των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών, ίσως να βρίσκεται στη σχέση της προφυλακισμένης μητέρας με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Μια σχέση που φαίνεται πως είχε διαρραγεί και η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να επανασυγκολλήσει χρησιμοποιώντας κάθε τοξική ουσία: απειλές, συναισθηματικούς εκβιασμούς, ακόμη και εμπλέκοντας τρίτα πρόσωπα στη σχέση.

«Ναι, την έχω ικανή να τα σκοτώσει τα παιδιά της για το Μάνο. Για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Γιατί από ό,τι είχα ακούσει ο Μάνος τους είχε πιάσει στο κρεβάτι με έναν άλλον» δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», πρώην σύντροφος της 33χρονης.

Το περιστατικό έχει περιγράψει ο Μάνος Δασκαλάκης και στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

«Δυο με τρεις ημέρες πριν από το θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου. Γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλο άνδρα πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024