
Εργατικό ατύχημα: «Βουτιά» σε βάθος 2 μέτρων για υπάλληλο καθαριότητας
Διενεργείται έρευνα για τα αίτια
Με κάταγμα ισχίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Θεσσαλονίκη, σε ένα ακόμη εργατικό ατύχημα που συνέβη προ ημερών στην συμπρωτεύουσα.
Ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε σε τρύπα βάθους 2 μέτρων με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα ισχίου.
Ο εργαζόμενος του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά έκανε «βουτιά» σε βάθος 2 μέτρων όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου έξω από οικοδομή, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.
Διενεργείται έρευνα για τα αίτια
Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία έπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος.
Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους.
- Το μήνυμα του Τζολάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)
- Έρευνα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τα καμπ των μεταναστών σε Μαλακάσα και Σιντική
- Ήττα του Έλον Μασκ στη διαμάχη με την OpenAI για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης
- Επιστρέφει στο Μεξικό για την Μοντερέι ο Ματίας Αλμέιδα (pic)
- Ρόδος: Το τροχαίο του 44χρονου πριν δύο χρόνια και το «πειραγμένο» αυτοκίνητο
- Η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, οι πίνακες διαιτητών και το… μάδημα της μαργαρίτας