
Αμάντα Γεωργιάδη: Ελπίζω στη Eurovision να κάνω περήφανη τη γιαγιά μου στα Γιάννενα
Ελπίζω να τους κάνω όλους περήφανους, και τη γιαγιά στα Γιάννενα»
Ένα μήνα πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας, η Αμάντα Γεωργιάδη, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA STAR για την προετοιμασία της και εξομολογείται πως φαντάζεται το «Die Together» στη σκηνή του διαγωνισμού.
Η Αμάντα Γεωργιάδη γεννήθηκε στα Ιωάννινα, αλλά μεγάλωσε στη Νορβηγία. Σπουδάζει Ιατρική, ενώ με τη μουσική ξεκίνησε να ασχολείται από 5 ετών.
Τις τελευταίες ημέρες κάνει καθημερινές πρόβες και φροντίζει τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στην Eurovision.
«Νιώθω πολύ καλά. Είναι ένα τραγούδι που έγραψα εγώ και είμαι περήφανη γι’ αυτό… Ελπίζω να τους κάνω όλους περήφανους, και τη γιαγιά στα Γιάννενα» είπε.
Δείτε όλα όσα είπε στο MEGA STAR
- Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Ουρές, καθυστερήσεις και χαμένες πτήσεις από το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου
- Ισραήλ: Ελεύθερος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος – Καταγγέλλει φριχτές συνθήκες κράτησης
- Λίβανος: Εκτοπισμένοι από τον νότο διαδηλώνουν κατά των ισραηλινών κατεδαφίσεων
- Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόρντ – Τα δεδομένα για το Game 3
- Γιατί το Ιράν δεν λυγίζει (ακόμα): Το παρασκήνιο της οικονομικής του επιβίωσης
