Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να κάνει τηλεόραση
«Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη», αποκαλύπτει η ηθοποιός.
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η ταλαντούχα ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα Μέσα την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
«Έχω χτυπηθεί από τα Μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία», είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο. Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα! Αφήστε με, όχι υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι».
Δείτε τη συνέντευξή της
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου




