
Παρί: O Αλ Κελαΐφι βάζει πωλητήριο στον Νεϊμάρ
Όπως όλα δείχνουν το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νεϊμάρ θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Αλ Κελαΐφι να βάζει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσο.
Το καλοκαίρι του 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.
Πάντως οι αρκετοί τραυματισμοί του Βραζιλιάνου, αλλά και η συμπεριφορά που είχε δεν τον άφησαν να αποδώσει τα αναμενόμενα και πολλοί θεωρούν ότι μεταγραφή του κόστισε υπερβολικά σε σχέση με αυτά που προσέφερε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Equipe» φαίνεται πως ο Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από το γαλλικό σύλλογο μιας και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νάσερ Αλ Κελαϊφι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Μάιο του 2021 ο Νεϊμάρ είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2025, αλλά ούτε την φετινή σεζόν κατάφερε να κάνει την διαφορά στη γαλλική ομάδα.
La une du journal L’Équipe du samedi 9 avril
? Lire l’édition > https://t.co/cn3de3PX4h pic.twitter.com/4HMEcRoRGh
— L’ÉQUIPE (@lequipe) April 9, 2022
- Η Μοντερέι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ!
- Σμαΐλοβιτς στο «in»: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό – Διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα» (vid)
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα
- Ο Νέλσον Μαντέλα ως καθρέφτης, όχι Μεσσίας – Ο Ζοράν Μαμντάνι για την ανθρώπινη παρακαταθήκη του Μαντίμπα



