Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα ο Βόλος, στην πίεση η Λαμία (3-0)

Εύκολα ο Βόλος, στην πίεση η Λαμία (3-0)

Ο Βόλος νίκησε τη Λαμία 3-0 και την έβαλε σε περιπέτειες όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής.

Ο Βόλος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά από δύο μήνες, επικρατώντας της Λαμίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League.

Οι Θεσσαλοί πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 5 Φεβρουαρίου και έβαλαν σε μπελάδες του Φθιώτες, που πλέον πρέπει να ανησυχούν ακόμα και για τον απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, πάρα τις καλές στιγμές που δημιούργησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ενώ μάλιστα στο 53′ «άγγιξαν» το προβάδισμα, έχοντας δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σιμόν.

Ο Βόλος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα όμως, στο 72′, με τον Άλχο να βρίσκει τον Μπαρτόλο με μια ωραία σέντρα και τον Αργεντινό να πιάνει ένα φοβερό εναέριο γυριστό σουτ για το 1-0. Οι Φθιώτες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά μάταια.

Έτσι, οι Θεσσαλοί στο 90+1′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ροσέρο, ενώ στο 90+5′ ο Φεράρι με ένα διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Λογαράς (Τριανταφύλλου 68′), Φεράρι, Μπαριέντος (Ριένστρα 77′), Μεταξάς, Μπαρτόλο (Πουρίτα 77′), Κορέα, Φερνάντες (Ροσέρο 59′), Φαν Βέερτ

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (Βέλλιος 77′), Αντέντζο (Βύντρα 68′), Μαρτίνεθ (Σαραμαντάς 80′), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Μανουσάκης 80′), Νούνιες, Καραμάνος (Ρόμανιτς 77′), Μανούσος

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024