
Τσάβι: «Δυσκολευτήκαμε πραγματικά»
Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά του Europa League και ο Τσάβι στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά.
Στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Τσάβι, λίγο μετά το τέλος της ισοπαλίας με 1-1 που απέσπασε η Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στον πρώτο προημιτελικό του Europa League.
«Δυσκολευθήκαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά και δεν μας έδινε πολύ χώρο», είπε ο προπονητής των Καταλανών και πρόσθεσε: «Πραγματικά δυσκολευθήκαμε και το είχα πει από την κλήρωση, ότι δεν είναι καλό που θ΄ αντιμετωπίσουμε αυτήν την ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες από ό,τι συνήθως. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την απόδοση μας».
Από την πλευρά του, ο σκόρερ των Καταλανών, Φεράν Τόρες, επεσήμανε: «Ότι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και μετά ισοφαρίσαμε, είναι κάλλιστα, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Η Αϊντραχτ μας δυσκόλεψε. Αλλά είναι σημαντικό ότι κάναμε υπομονή και ανταμειφθήκαμε με αυτήν την ισοφάριση. Είμαστε η Μπάρτσα, πρέπει να παλέψουμε για όλα τα τρόπαια και η κατάκτηση του Europa League, είναι ένας στόχος».
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα



