Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 88-97

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 88-97

Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιώντας μια αδιανόητη ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 97-88 και να στείλει τον Ολυμπιακό πάνω στη Μονακό στα πλέι-οφ της Euroleague

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να πήγε αδιάφορη στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ, αφού έχει ήδη διασταυρωθεί με την Μπαρτσελόνα στα πλέι-0φ, όμως αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι να κάνει μια τρομερή ανατροπή στην τελευταία περίοδο επικρατώντας των Μερένχες με σκορ 97-88, στέλνοντας παράλληλα τον Ολυμπιακό δεύτερο με τους Ερυθρόλευκους να πέφτουν πάνω στη Μονακό.

Οι Βαυαροί είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές, την ώρα που η «βασίλισσα» σούταρε με αδιανόητα ποσοστά από το τρίποντο. Όμως στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν και ειδικά στην τέταρτη περίοδο που έγινε μια τρομερή ανατροπή και έτσι ήρθε η νίκη για τους Γερμανούς.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Όγκνιεν Γιάραμαζ που σημείωσε 19 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο ΝτεΣόν Τόμας με 16. Από την άλλη πλευρά, οι Σέρχιο Γιουλ, Γκάμπριελ Ντεκ, Γκερσόν Γιαμπουσελέ και Φαμπιέν Κοζέρ είχαν από 12 έκαστος.

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ κατάφερε να πάρει από πολύ νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης, με την Μπάγερν να κυνηγά στο σκορ, προσπαθώντας να ισορροπήσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η διαφορά ανέβαινε ειδικά από την στιγμή που το σύνολο του Πάμπλο Λάσο «βομβάρδιζε» δίχως έλεος το καλάθι των Βαυαρών πίσω από τα 6,75, φτάνοντας να έχει στο ημίχρονο 13/22 σουτ τριών πόντων. Έτσι η διαφορά του πρώτου εικοσαλέπτου ήταν στο +18 για τους Μερένχες που πήγαν με ένα μεγάλο προβάδισμα στα αποδυτήρια (52-34).

Η τρίτη περίοδος άρχισε διαφορετικά για τη Ρεάλ, που είδε την Μπάγερν να πλησιάζει στο σκορ, όμως οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο έδειξαν πως έλεγχαν το ματς, κρατώντας τους Βαυαρούς σε μια φαινομενικά «ασφαλή» απόσταση. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν απλά… τρελό. Οι Γερμανοί έτρεξαν ένα επιμέρους 38-13, φέρνοντας τα πάνω-κάτω και ολοκληρώνοντας μια τρομερή ανατροπή που έστειλε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη και τη Ρεάλ τέταρτη.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024