Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague κόντρα στη Φενέρ

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague κόντρα στη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε (20:00) τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague κόντρα στη Φενέρ, σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας

Απόψε (20:00) ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague στην Τουρκία, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για την 34η αγωνιστική, στη χειρότερη χρονιά του στη διοργάνωση, καθώς κινδυνεύει να βρεθεί στην τελευταία θέση αν δεν πάρει το ροζ φύλο αγώνα.

Το Τριφύλλι προέρχεται από μια ακόμα ήττα, αυτήν κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 87-78 για την εξ αναβολής 19η αγωνιστική.

Έτσι, οι Πράσινοι υποχώρησαν στο 8-19 και αναζητούν τη νίκη στην Τουρκία για να αποφύγουν την τελευταία θέση στη διοργάνωση, αλλά και για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (11/4) για την Basket League.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι και επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκινήσει την θεραπεία του, αλλά και τον Στέφαν Γιόβιτς, που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νίκος Χουγκάζ.

Η Φενέρμπαχτσε και αυτή απέτυχε να μπει στα πλέι-οφ της EuroLeague, αν και είχε φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το περασμένο καλοκαίρι.

Η τουρκική ομάδα επικράτησε με 81-76 εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου τη Δευτέρα σε εξ αναβολής συνάντηση, διέκοψε το σερί των 6 ηττών και ανέβηκε στο 10-16.

Ο Τζόρτζεβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τούς Νάντο Ντε Κολό, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και Αχμέτ Ντουβερίογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024