
Νέα Σμύρνη: Εξηγήσεις από τους δασκάλους της 10χρονης – Σοκάρει η φωτογραφία με τα καμένα χέρια
Οι δάσκαλοι της μικρής θα κληθούν να απαντήσουν εάν είχαν δει αυτά τα σημάδια στο παιδί και γιατί δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.
Η σοκαριστική υπόθεση βάναυσης κακοποίησης μιας 10χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα στη Νέα Σμύρνη, οδήγησε στην προφυλάκιση του δράστη, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Παράλληλα, όμως, διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου, όπου πήγαινε το κοριτσάκι, καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της.
Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.
Οι δάσκαλοι, δηλαδή, θα κληθούν να απαντήσουν εάν είχαν δει αυτά τα σημάδια στο παιδί και γιατί δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.
Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα καμένα χέρια
Φωτογραφία από τη φρικτή κακοποίηση του παιδιού, με τα εγκαύματα στα χέρια, ανήρτησε στο Facebook η Σοφία Βαγενά, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
- Το Τέξας εκτέλεσε άνδρα για φόνο που διαπράχθηκε το 2004, στην 600ή εκτέλεση που πραγματοποιεί η πολιτεία
- Η Τζίλιαν Άντερσον έπαθε κρίση πανικού βλέποντας μια σκηνή από ταινία της
- Βρετανία: Θα φύγει ο Στάρμερ; Κι αν ναι, πώς; Τα τέσσερα σενάρια της μάχης για το Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (15/5): Πού δείτε το Παναθηναϊκός-Μύκονος και το Άστον Βίλα-Λίβερπουλ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
- Κέρκυρα: Νέα απάτη – Πήραν από 79χρονο 200.000 ευρώ προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ




