Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κουτεντάκης, το λεφτόδενδρο και ο Πολάκης

Ο Κουτεντάκης, το λεφτόδενδρο και ο Πολάκης

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ για μια παρέμβαση του Κουτεντάκη

Ένα άρθρο στην «Αυγή», με υπογραφή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη, συντονιστή του γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή προκάλεσε εσωτερικό αναβρασμό στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη να βγαίνει μπροστά και να απαντά στον κ. Κουτεντάκη. Τι λέει το άρθρο του κ. Κουτεντάκη; Ξεκαθαρίζει πρωτίστως ότι «πρέπει να τεθούν δημοσιονομικές προτεραιότητες», βάζοντας τέλος στο αφήγημα του λεφτόδεντρου και στην πλειοδοτική λογική του «λεφτά υπάρχουν». Ήταν αρκετό για να προκαλέσει την «οργή» του Παύλου Πολάκη κατά του «συντρόφου» του. Και να του απευθυνθεί «προειδοποιώντας» τον πως δεν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τα περιγράφει αυτός και κάποιοι «σύμβουλοι επενδύσεων τραπεζών….» (σ.σ. μάλλον θα εννοεί τον Δημ. Λιάκο που προσφάτως είχε κόντρα με τον Γ. Τσίπρα).

Μου λένε ότι ο κ. Πολάκης παρακολουθεί όλα τα άρθρα των «συντρόφων» και αναλόγως επεμβαίνει. Ο κ. Κουτεντάκης δεν είναι όμως κανένα τυχαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Προέρχεται από τη στενή, στενότατη ομάδα του Αλέξη Τσίπρα. Σύμβουλός του, στέλεχος της διαπραγματευτικής ομάδας με τους δανειστές, το Νο2 στο Γενικό Λογιστήριο (κάτω από τον κ. Χουλιαράκη). Και επιπλέον αριστερός και τεχνοκράτης, αγαπητός στους Σταθάκη, Δραγασάκη, Τσακαλώτο. Και κυρίως είναι οικονομολόγος, ενώ ο κ. Πολάκης είναι γιατρός!

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024